Tel.:
China Transformator Golfblad die Machine vormen fabrikant
Changzhou tengju machinery manufacturing co. LTD

De machines die van Changzhoutengju Co.-Ltd vervaardigen

Thuis

Changzhou tengju machinery manufacturing co. LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3

Changzhou tengju machinery manufacturing co. LTD

Ons bedrijf heeft onze eigen unieke ervaring en positie op het gebied van het materiaal van de transformatorautomatisering, specialiseren wij ons in op maat gemaakt voor klanten! Om aan de ontwikkeling van de machtsindustrie aan te passen, is de bedrijfnadruk op de ontwikkeling van divers elektrodiemateriaal door de transformatorindustrie wordt vereist, onder wie het lbw1300-400 golfblad machine vormen en hbw1300-400 die automatische lassenmachine overbrengen de belangrijkste producten van het bedrijf.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Changzhou Tengju Machinery Manufacturing Co. , Ltd. is a company specializing in electrical machinery equipment, electrical automation equipment and other professional non-standard custom-made machinery and equipment technology innovation. The company has a variety of professional electrical engineer, mechanical engineers and production backbone. The company in the field of transformer automation equipment has its own unique experience and status, professional custom-made for customers!

bedrijfsdiensten

Het materiaal dat wij heeft stabiele prestaties, lange levensduur en de beste naverkoopdienst in China hebben geproduceerd. De klantentevredenheid rangschikt onder het beste op het gebied! Het bedrijf behandelt klanten met integriteit en wint brede erkenning in de industrie met productkwaliteit! De Tengjumachines heten warm nieuwe en oude klanten welkom!

Bedrijfteam

Bedrijfinleiding: De Machines die van Changzhoutengju Co., Ltd vervaardigen zijn een technologisch innovatiebedrijf die zich in elektro mechanisch materiaal, elektroautomatiseringsmateriaal en ander professioneel niet genormaliseerd douanemachines en materiaal specialiseren. Ons bedrijf heeft een verscheidenheid van professionele elektroingenieurs, mechanische ingenieurs en productiebackbone.

Changzhou tengju machinery manufacturing co. LTD
Tel.:86-519-85559930
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Transformator Golfblad die Machine vormen Leverancier. © 2019 - 2020 corrugatedsheetformingmachine.com. All Rights Reserved.