Tel.:
China Transformator Golfblad die Machine vormen fabrikant
Changzhou tengju machinery manufacturing co. LTD

De machines die van Changzhoutengju Co.-Ltd vervaardigen

Thuis ProductenTransformatorbroodje die Productielijn vormen

Stabiel Transformatorbroodje die Productielijn, het Broodje vormen die van het Bladmetaal Machines vormen

Stabiel Transformatorbroodje die Productielijn, het Broodje vormen die van het Bladmetaal Machines vormen

Stable Transformer Roll Forming Production Line , Sheet Metal Roll Forming Machines

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Tengju

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: container verpakking
Levering vermogen: Twee machines per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Control System: elektro, hydraulisch en controleborden Plaatbreedte: 300mm1300mm
Plooiingshoogte: 50MM-400MM Plooiingshoogte: >=45mm
Plaatdikte: 0.5mm1.75mm Het vormen van Snelheid: verstrekt door de bieder
Hoog licht:

corrugated production line

,

sheet roll forming machine

Stabiel Transformatorbroodje die Productielijn, het Broodje vormen die van het Bladmetaal Machines vormen

 

Hoofdstructuur en functie die van Transformatorbroodje Productielijn vormen

 

2-1, is het materiaal hoofdzakelijk samengesteld uit zich een lossingsmachine, een leidend mechanisme, het hydraulische vormen, het hydraulische scheren, een automatisch lassen en dergelijke, en het bed is een volledige staalplaat gelaste structuur.

 

2-2, keurt het lossingsrek hydraulische automatische actieve de lossingsstructuur goed van de uitbreidingskern, die de rol kan automatisch vastklemmen en het centreren; en het drukwapen kan het rolmateriaal verhinderen uit te spreiden. De diameter van de rol is 470520mm, is de breedte van de rol 1300mm, en de lading kan 5 ton zijn. Er is de foto-elektrische controle van de opsporingsschakelaar voor het begin en het einde van de lossing. Er is ook een afwikkelende rol van de voerpers, die op een schommelingswapen, wordt opgezet en het schommelingswapen door de oliecilinder slingert om de de persrol van het ontrollervoer tegen de rol op de belangrijkste schacht te drukken om ervoor te zorgen dat het rolmateriaal in het midden van het omwentelingsproces los is.

 

2-3, keurt het leidende deel de structuur van het rollen aan beide kanten goed, en er zijn drie leidende posities in de gehele lengterichting van de werktuigmachine, is de leidende breedte regelbaar, en de het aanpassen wijze is de self-centering wijze van de linker en juiste roterende staven, en de aanpassingswaaier is 300-1300 mm. Er is een hydraulisch dringend apparaat aan de het voeden kant, die worden vastgeklemd, kan volgens het programma worden gevoed of worden losgemaakt.

 

2-4. De belangrijkste bewegende gids (vooruit en achterwaartse beweging) van hydroformed delen goedkeurt de lineaire rollende gids van HGH45, en de hogere en lagere bewegingen van het malplaatje worden gemaakt van staalsporen. De voormatrijzenopdringer heeft een beeldverhouding groter dan 1.3:1; de achterbekisting (malplaatje die zich niet afwisselend na het drukken van het materiaal) beweegt wordt voorzien van regelbare steun om de steunpunten aan te passen wanneer het vormen van golfplaten van verschillende breedten.

 

2-5, wordt het hydraulische scherende deel gebruikt om van golfkarton te snijden en de flens uit te vouwen 90°. De hogere en lagere beweging van de schaar wordt gecontroleerd door een solenoïdeklep, en een rek en pignonsynchronisatiemechanisme wordt toegevoegd. De schaar kan in de vóór en na richting (200 mm-slag) worden bewogen om de gewenste positie tussen de twee reeksen golfplaten te volgen en te plaatsen terwijl de het vormen zich machine blijft werken. En u kunt verkiezen of niet vouwen om volgens de vereisten van verschillende producten te vouwen.

 

2-6, de golfmachine van het blad automatische lassen: het het eindlassen wordt van de golfvin voltooid op deze enige machine. Het bestaat hoofdzakelijk uit twee regelbare breedte glijdende lijsten, elk waarvan wordt voorzien van een golfplaat plaatsend mechanisme, een paar lassenkaken, een reeks van lassentoortsen en een lopend mechanisme daarvan en een reeks van het versterken van staaf plaatsend het vastklemmen mechanisme. Twee lassers van het gasschild zijn ook beschikbaar. De twee glijdende lijsten worden respectievelijk opgezet op de rollende gidsen aan zowel kanten, als de linker en juiste roterende schroeven worden geroteerd door het breedte het aanpassen handwiel, en de drijf glijdende lijst wordt bewogen in het centrum om aan de golfplaten van verschillende breedten aan te passen. Het de reismechanisme wordt van de lassentoorts gedreven door een servomotor, en het golfplaat plaatsen en het lassenkaak plaatsende het vastklemmen mechanisme worden gedreven door de cilinder.

 

2-7, elektrodeel: het gebruiken van PLC en touch screen digitale automatische controle plus handcontrole. De automatische controle kan parameters direct invoeren om de het golfaantal, de golfhoogte, de hoogte, de lengte van beide einden, het lassen snelheid, enz. te plaatsen; de handcontrole kan twee plaatsencontrole realiseren. Het plaatsen in de lengterichting wordt digitaal gecontroleerd door de codeur. Het systeem kan de controle-eisen van vooruitspoelen, het werkvooruitgang, druk het houden en snelle terugtocht realiseren, en blijf stilstaan tijd kan van 0-10 seconden worden aangepast.

 

2-8, hydraulisch deel: dubbele pomp en dubbele motor, totale macht 28KW; regelbare druk, en de huidige druk, het instrument van de temperatuurvertoning. De grote pomp is lage druk en hoge stroom, en de kleine pomp is hoge druk en zwakstroom. Wanneer de systeemdruk een bepaald niveau bereikt, wordt de grote pomp automatisch leeggemaakt. Het systeem wordt volledig leeggemaakt wanneer er geen actie is. De efficiënte totale stroom is groter dan 120L/min, die met waterkoelingsapparaat wordt uitgerust,

Contactgegevens
Changzhou tengju machinery manufacturing co. LTD

Contactpersoon: Jacky Liao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten
Changzhou tengju machinery manufacturing co. LTD
Tel.:86-519-85559930
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Transformator Golfblad die Machine vormen Leverancier. © 2019 - 2020 corrugatedsheetformingmachine.com. All Rights Reserved.