Tel.:
China Transformator Golfblad die Machine vormen fabrikant
Changzhou tengju machinery manufacturing co. LTD

De machines die van Changzhoutengju Co.-Ltd vervaardigen

Thuis ProductenTransformator Golfblad die Machine vormen

De Vin die van de transformatorradiator Machine, Golfbladbroodje vormt dat Machine vormt

De Vin die van de transformatorradiator Machine, Golfbladbroodje vormt dat Machine vormt

Transformer Radiator Fin Forming Machine , Corrugated Sheet Roll Forming Machine

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Tengju

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: container verpakking
Levering vermogen: Twee machines per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: De Vin die van de transformatorradiator Machine vormen Toepassing: Transformator
Het vormen Efficiency: 3 stukken/minuut Totaal Gewicht: 15T
De Fout van de rimpelingshoogte: ± 0,2 (mm) Andere: golfbladbroodje die machine vormen
Hoog licht:

corrugated sheet manufacturing machine

,

corrugated sheet roll forming machine

De Vin die van de transformatorradiator Machine, Golfbladbroodje vormt dat Machine vormt

 

De Vin die van de transformatorradiator Machineinleiding vormt

 

Het vormen van machine bestaat uit decoiler, rolauto, vin die machine, hydraulisch systeem, elektrocontrolesysteem vormt.

Functie: met inbegrip van materialenbegeleiding, voeden, positiebegeleiding, materialen, voorpak, achterpak die, rand, scherend en van deleninzameling vouwen duwen.

De machine is aardig, rationeel en gemakkelijk in vooruitzichten in structuur in verrichting

De machine is beroemd voor het hydraulische drijven, automatische controle, lopen het met geringe geluidssterkte, stabiele en human-computer dialoogvertoning. De computereenheid in de machine kan de processen om te scheren, zich te vormen en rand uitvoeren die bij één slag volgens gegevensinvoer vouwen.

De machine is bewezen voor duurzame prestaties, betrouwbare kwaliteit, hoog rendement en gemakkelijke verrichting.

 

(1) de structuur van het machineontwerp is redelijk, is de verschijning mooi, en zijn verrichting, aanpassing en onderhoud zijn geschikt. De fuselage moeten keurt de structuur van de kaderdoos, computer geoptimaliseerd goed ontwerp, het lassen van de staalplaat, zou anti-hoekige misvorming en gedeeltelijke ladingsprestaties hebben, die het lichaam om overeenkomstige sterkte te hebben, starheid en precisie vereisen.

 

(2) selectie van hydraulische componenten en elektrocomponenten: de voordelen en de nadelen van de originele delen en de toebehoren moeten de productiekosten van de gehele machine overwegen, maar ook de kwaliteit van de eenheid en de geloofwaardigheid overwegen van productie. De praktijk heeft bewezen dat vaak de kleine Verbindingen of de elektrocomponenten, die lekkage of defect veroorzaken, die in onderbreking, zodat in de componentendistributie resulteren, de producten van de merkfabrikant zouden moeten worden goedgekeurd, en de merkrang behoort tot de superieure merkproducten.

 

(3) alle sporen, gidspijlers en gidsringen zijn geconcentreerde en dunne die olie wordt gesmeerd, met lage slijtage, hoge leidende precisie, stabiele combinatie, gevoelige actie, gebruik met geringe geluidssterkte en lang.

 

De vormende die machine, ook als de uitpakkende machine wordt bekend, verwijst naar zich het automatische uitpakken, het vormen, en het buigen van de lagere bodemklep. Momenteel, wordt het lagere deel van de band gekleefd, en de doosraad die in karton wordt gestapeld wordt geopend, en de bodem van de doos is gevouwen, en verzegeld en dan geleverd volgens een bepaalde procedure met een band aan het speciale materiaal van de in dozen doende machine. Het automatische karton machine vormen en de automatische uitpakkende machine die zijn de lopende band voor het automatische uitpakken van groot-volumekarton, het automatische vouwen van de lagere dekking en het automatische verzegelen van de bodemband. De machines allen worden gecontroleerd door PLC+ vertoning, die zeer geschikt voor verrichting is en essentieel voor het geautomatiseerde apparaat van de schaalproductie van is.

Het golfblad die machine vormen is een soort het vormen van machine. Zijn kenmerken zijn: magnetische inleiding, vlak en vrij; relaiscontrole, enige verrichting; vergeleken met gelijkaardige producten, heeft het opmerkelijke kenmerken van lage energie en hoog rendement. Hydraulische transmissie, stabiel en betrouwbaar; gemakkelijk te snijden, veilig en snel; hoogte het plaatsen, het one-shot vormen.

 

De Vin die van de transformatorradiator Machine Technische Parameters vormen

 

Naam Specificatie
Bladdikte 1.0~1.5 (mm)
Golfbladlengte 300~2000 (mm)
Golfbladbreedte 300~1300 (mm)
Golfbladhoogte 40~400±0.2 (mm)
Golfbladhoogte 42~80±0.5 (mm)
Het Aantal van de versterkingsgroef ≤ 2
Versterkende Riblengte ≤ Golfblad breedte-16 mm
Niet loodrechte afwijking van golfblad van zijn basisoppervlakte ≤ 1% van golfhoogte
De Fout van de rimpelingshoogte ± 0,2 (mm)
Het vormen Efficiency 3 stukken/minuut
Totaal Gewicht 15T
   

 

De Vin die van de transformatorradiator Machine, Golfbladbroodje vormt dat Machine vormt

Zoals aangetoond in het cijfer, omvat het voorvormmechanisme in deze belichaming een voorvorm drijfkader 6, een voorvorm drijfcilinder 7 en een voorvorm 8, wordt voorvorm drijfkader 6 bevestigd op voorpijler 3, en voorvorm drijfcilinder 7 is horizontaal geïnstalleerd op Voorvorm drijfkader 6 wordt verbonden met voorvorm 8 door de zuigerstang van voorvorm drijfcilinder 7. Voorvorm 8 wordt opgezet op basis 1 door horizontaal diaspoor 4. Het verschil is dat horizontaal diaspoor 4 volledig op basis 1 in het bijzonder wordt gevormd, kan het profiel van horizontaal diaspoor 4 aan machinebasis 1 worden gelast, en dan kan horizontaal diaspoor 4 door een het machinaal bewerken proces worden verwerkt. Horizontaal diaspoor 4 kan verder oppervlakte- wordenbehandeld om de oppervlaktehardheid van horizontaal diaspoor 4 te verhogen. Op deze wijze, en Horizontaal die diaspoor 4 volledig door machine wordt gevormd heeft basis 1 sterke starheid, goede stabiliteit, en kan waarschijnlijk niet door het buigen en misvorming worden beschadigd, en verzekert de stabiele en betrouwbare verrichting van voorvorm 8 en de nauwkeurigheid van product het vormen. Bovendien is voornoemde voorvorm 8 ook een volledig gegoten en gevormde integrale structuur. Het materiaal van voorvorm 8 wordt ook gemaakt van kneedbaar ijzer. Vergeleken met de traditionele voorvorm, is voorvorm 8 robuuster en duurzaam, wat de stabiliteit van de productkwaliteit kan verder verbeteren.

Het achtervormmechanisme in deze belichaming omvat een achtervorm drijfcilinder 9 en een achtervorm 10, is achtervorm 10 plaatvormig, wordt achtervorm drijfcilinder 9 verticaal opgezet op achterpijler 2 door een dwarsstraal, en de achtervorm drijft de zuiger van cilinder 9 de staaf met achtervorm 10 worden verbonden, en achtercilinder 9 van de vorm drijfolie kan achtervorm 10 drijven om zich op en neer te bewegen. Verder, is achtervorm 10 ook geïnstalleerd op een verticaal geschikt gidsspoor. Bovendien in deze belichaming, wordt het voordeel van het voormatrijzenmechanisme verder voorzien van aanpassend en plaatsend mechanisme 5 van een plaatbreedte. De positie van de plaat wordt bepaald door een diaplaat, die het plaatsen van de plaat vergemakkelijkt. Het achterdeel van het achtervormmechanisme wordt ook voorzien van een scherp mechanisme om het knipsel van het golfblad bij een vaste lengte te vergemakkelijken. Specifiek, omvat het scherpe mechanisme een snijders drijfcilinder 11 en een snijder 12, en snijders drijfcilinder 11 wordt verticaal opgezet op een steun, en de snijder de zuigerstang van drijfoliecilinder 11 aan snijder 12 wordt aangesloten en gesneden wanneer het golfblad een vastgestelde lengte volgens een plaatsend programma bereikt.

Het golfblad die machine met het stabiele werken in deze belichaming vormen realiseert automatische controle door een controlesysteem en kan automatisch verwerken, daardoor drukkend de kosten van handverrichting. Tijdens het specifieke werk, is de plaat ingegaan in het golfblad vormt machine door de aanpassings plaatsend mechanisme 5 van de plaatbreedte tussen voorvorm 8 en achtervorm 10, en het lagere vormmechanisme heft de plaat op, en dan wordt voorvorm 8 geduwd door voorcilinder drijfcilinder 7. Daarna, worden voorvorm 8, achtervorm 10 en de lagere vorm mede-uitgedreven om een vouwende plooiing te vormen; na dat, drijft de achtervorm cilinder 9 om achtervorm 10 te drijven om toe te nemen, het blad vooruit te gaan door een golfinterval, en het bovengenoemde proces te herhalen om het golfblad te bereiken. het vormen zich. Wanneer het golfblad een vastgestelde lengte bereikt, drijft snijders drijfcilinder 11 snijder 12 om het golfblad te snijden.

Het gebruiksmodel heeft op een golfblad betrekking vormt machine met stabiele verrichting. De voorpijler ondersteunend het voorvorm drijfmechanisme en de achterpijler ondersteunend de achtervorm worden verbonden met het kader door de bodem van het kader, en de diasporen ondersteunend de voorvorm worden volledig gevormd. In de machinebasis, heeft de algemene structuur stabiliteit met hoge weerstand, goede, en de voor en achterpijlers zullen geen problemen zoals schuine standmisvorming hebben. De voorpijler, de achterpijler, en de voorvorm zijn allen volledig gevormd, die duurzaam en niet gemakkelijk is te beschadigen, verzekerend het golf vormen. Het machineleven en de stabiliteit van de productkwaliteit.

 

De Vin die van de transformatorradiator Machine, Golfbladbroodje vormt dat Machine vormt

Contactgegevens
Changzhou tengju machinery manufacturing co. LTD

Contactpersoon: Wang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Changzhou tengju machinery manufacturing co. LTD
Tel.:86-519-85559930
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Transformator Golfblad die Machine vormen Leverancier. © 2019 - 2020 corrugatedsheetformingmachine.com. All Rights Reserved.